Διαστάσεις στην ανεξέλεγκτη εναπόθεση ογκωδών

ogkodi

Τεράστιες είναι οι διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα με τα ογκώδη στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και το ευρύτερο λεκανοπέδιο.

Το πρόβλημα τέθηκε και συζητήθηκε διεξοδικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων με τον δήμαρχο να σημειώνει ότι από το διάστημα της πανδημίας έχει γιγαντωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αριστείδης Παππάς απαντώντας τόνισε ότι στην πόλη έχουν δημιουργηθεί διάσπαρτες χωματερές παρά το γεγονός ότι καθημερινά γίνεται αποκομιδή σε ογκώδη. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μέσα σε δύο ημέρες απομακρύνθηκαν 100 τόνοι ογκωδών στην περιοχή του Σταυρακίου.

Σε ότι αφορά την καθαριότητα τόνισε ότι οι Δημοτικές Ενότητες που καλύπτονται από ιδιώτη είναι απολύτως ικανοποιημένες ενώ το επίπεδο στην πόλη είναι ικανοποιητικό.

Στο κέντρο της πόλης γίνεται αποκομιδή δύο φορές το 24ωρο ενώ θα προστεθεί και ένα τρίτο δρομολόγιο. «Θέλουμε τη στήριξη των πολιτών, είναι απαραίτητη η βοήθεια από τους πολίτες» τόνισε με έμφαση ο κ. Παππάς.

Επίσης στο θέμα της καθαριότητας τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία δεν επαρκούν ούτε για τις μισές ανάγκες της πόλης. «Δεν ωραιοποιούμε καμία κατάσταση. Από το διάστημα της πανδημίας και μετά υπάρχει εκρηκτικό πρόβλημα με τα ογκώδη» σημείωσε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται η συνεργασία με τους πολίτες για να λυθεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ