Διαψεύδουν συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

eekloges1

Διαψεύδει συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και οποιαδήποτε πρόταση στην Έφη Αχτσιόγλου από τον Νίκο Ανδρουλάκη η Νέα Αριστερά.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς, «το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή» και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου».

Σύμφωνα με την ίδια, «όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν».

Ακολούθως η Νέα Αριστερά τονίζει πως «ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές».

Συνεχίζει λέγοντας ότι «τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας» και πως «γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα».

Καταληκτικά η Πατησίων υποστηρίζει ότι «αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».

Διαψεύδουν και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και του Νίκου Ανδρουλάκη τη φερόμενη συμφωνία της Χαριλάου Τρικούπη με τη Νέα Αριστερά.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη διέψευσαν κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα υπογραμμίζοντας πως «τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανεδαφικά».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στο προσκήνιο και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες. Αυτή την ώρα προτεραιότητα είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος».

Όσον αφορά τη συζήτηση για την Κεντροαριστερά οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστηρίζουν ότι «είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν θα επιτρέψουμε να εκφυλιστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ