Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Δωδώνης

dimarxeio dodonis

Ο Δήμος Δωδώνης μέσω του Κέντρου Κοινότητας και στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α)», το οποίο εφαρμόζεται μέσω του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ)», θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων (απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής) την Τρίτη 8 Ιουνίου και την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο ΤΕΒΑ, στην κατατεθείσα αίτησή τους.

Συγκεκριμένα, οι διανομές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

•             Παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Αγίου Δημητρίου, κατά τις ώρες από 11:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ., από το Κεντρικό Δημαρχείο του Δήμου Δωδώνης, στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου.

•             Παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Λάκκας Σουλίου, κατά τις ώρες από 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., από το ΚΕΠ Δερβιζιάνων.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

•             Παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Σελλών, κατά τις ώρες από 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., στο ΚΕΠ της Δ.Ε. Σελλών.

•             Παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι της Δ.Ε. Δωδώνης, κατά τις ώρες από 11:30 π.μ. έως 13:30 π.μ., στο ΚΕΠ της Δ.Ε. Δωδώνης.

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανονισμών ατομικής υγιεινής και των οδηγιών-μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη διασποράς της Covid-19. Ως εκ τούτου, οι δικαιούχοι κατά την προσέλευσή τους στα σημεία διανομής, είναι υποχρεωτικό να φορούν μάσκα.

Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του δικαιούχου. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης κάποιου, μπορεί να παραλάβει τρίτος για λογαριασμό του, με την εμφάνιση εξουσιοδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ