Διαμαρτυρίες για τις συνθήκες στο Τμήμα Επιστήμης Υλικών

epistimis ilikon

Σε κινητοποιήσεις προχωρά ο Φοιτητικός Σύλλογος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες που επικρατούν στο Πανεπιστήμιο.

Όπως αναφέρουν οι φοιτητές του δεύτερου έτους μεταφέρθηκαν για τη διεξαγωγή του μαθήματος της Χημικής Θερμοδυναμικής στην αίθουσα του καινούργιου κτηρίου του τμήματος, μια αίθουσα υπερβολικά  μικρή για τον όγκο των φοιτητών με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός ενώ περισσότεροι από 30 φοιτητές παρακολουθούσαν καθήμενοι στο πάτωμα ή όρθιοι!

Την ίδια ώρα οι φοιτητές του 3ου έτους του Τμήματος άλλαξαν τρεις  φορές αίθουσα για το μάθημα των Χημικών Διεργασιών γιατί είτε δεν υπήρχε χώρος για όλους τους φοιτητές είτε διεξαγόταν μάθημα άλλου έτους ή άλλου τμήματος!

«Οι φοιτητές έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας ! Αγωνιζόμαστε εδώ και 1 χρόνο για το ασφαλές άνοιγμα των σχολών, διεκδικήσαμε μέτρα προστασίας με υποδομές, αίθουσες, προσωπικό καθαριότητας, καθηγητές! Η κυβέρνηση όμως επιλέγει όμως να “κάνει τον κινέζο ” , να αγνοεί τα αιτήματά μας και να μην παίρνει στην πράξη κανένα ουσιαστικό μέτρο!» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους καυτηριάζοντας τις επιλογές του Υπουργείου Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ