Διαφήμιση για τη γαστρονομία και τα κρασιά της Ηπείρου

argi mageiriki

argi mageiriki

Μέσα σε ένα τριήμερο έξι προσκεκλημένοι ιδιαίτερα γνωστοί δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της γαστρονομίας και του οίνου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να διαφημίσουν την Ηπειρωτική Γαστρονομία και τα κρασιά και τα αποστάγματα της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση «Γαστρονομία – Οίνος – Τοπική Ταυτότητα. Παράγοντες προώθησης και ανάπτυξης της περιφέρειας» που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, ο Ηλίας Μαμαλάκης, διάσημος δημοσιογράφος, συγγραφέας και γευσιγνώστης συνοδευόμενος από την σύζυγό του, η κα Νανά Δαριώτη, δημοσιογράφος γεύσης και Διευθύντρια του περιοδικού «Αλάτι & Πιπέρι», η κα Θάλεια Τσιχλάκη δημοσιογράφος γεύσης στο FnL Guide και το ΒΗΜΑgazino, ο κος Φώτης Βαλλάτος, δημοσιογράφος τουPopaganda.gr &και συντάκτης του Blue της Aegean Airlines, η κα Βίκη Κουμάντου, Food Blogger, ιδιοκτήτρια του blog TasteFull και ο κος Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης, δημοσιογράφος οίνου, κατέθεσαν τις απόψεις τους και την εμπειρία τους σχετικά με την δυνατότητα και τις μεθόδους αξιοποίησης των ηπειρωτικών γαστρονομικών και οινικών προϊόντων για την ανάπτυξη όχι μόνο των άμεσα εμπλεκομένων με αυτά αλλά και όλης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν χρήσιμες απόψεις ενώ οι ομιλητές εξεδήλωσαν την επιθυμία τους να σταθούν αρωγοί σε οποιεσδήποτε δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κος Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανταλόβας και Γκόλας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κος Τόλης καθώς και εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν σε εστιατόρια της περιοχής μας, να δοκιμάσουν αυθεντικές ηπειρώτικες γεύσεις και να διαφημίσουν την εμπειρία τους μέσω αναρτήσεων στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σελίδες καθώς και στα ΜΜΕ που εκπροσωπούσαν.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ