ΔΕΥΑΙ: Μείον ένα ευρώ στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς

deiai k

Με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, την προστασία του περιβάλλοντος, την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών καθώς και την επιβράβευση όλων όσων συμβάλλουν στα παραπάνω, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ, αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση ενός ευρώ συν ΦΠΑ, ανά λογαριασμό, σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ydata.eu και επιθυμούν να λαμβάνουν το λογαριασμό ύδρευσης μόνο μέσω e-mail.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ, ο καταναλωτής που λαμβάνει 6 λογαριασμούς το χρόνο (σύντομα αυτό θα ισχύει σε όλη την έκταση του Δήμου), θα έχει όφελος 7,44 € ετησίως. Μέσω του ydata.eu οι συμπολίτες μας μπορούν να πληρώνουν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς ύδρευσης ή τις δόσεις των διακανονισμών τους από τον υπολογιστή τους ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Για την εγγραφή στο ydata.eu απαιτείται ένα e-mail και το pin το οποίο βρίσκεται στο επάνω μέρος του έντυπου λογαριασμού.

H εγγραφή και η χρήση του ydata.eu είναι δωρεάν, μπορεί κανείς να συνδέσει πολλά υδρόμετρα και να παρακολουθεί τις ενδείξεις τους και την κίνηση όλων των λογαριασμών του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510-54500 (εσωτ. 2091, 2093).

«Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πληρωμή, βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι. Η υλοποίηση της απόφασης θα αρχίσει μετά την έγκρισή της από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ