Δεσμεύσεις για αποσπάσεις και οχήματα

skoumas eyni

Με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνο Σκούμα συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

   Τα ζητήματα που κυριάρχησαν κατά την διάρκεια της συνάντησης αφορούσαν τις συνεχείς αποσπάσεις αστυνομικών που συγκροτούν την Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Ιωαννίνων καθώς και την ΟΠΚΕ από τέλη Φεβρουαρίου κυρίως στο Έβρο – νησιά Β.Α. Αιγαίου αλλά και σε διάφορες Αστυνομικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα και τα πρόβλημα που αυτές δημιουργούν στον οικογενειακό προγραμματισμό.

Ειδική αναφορά έγινε και για  τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα  τα οποία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν μετακινηθεί σε Υπηρεσίες της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης και Δ.Α. Ορεστιάδας προς αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, τα οποία πρέπει άμεσα να επιστρέψουν για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες του Νόμου Ιωαννίνων.

Ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος που έχει άλλωστε απόλυτη γνώση της κατάστασης στην Ήπειρο, αφού υπηρέτησε επί μακρόν στην περιοχή, δήλωσε ότι συμμερίζεται απολύτως τους προβληματισμούς της Ένωσης Αστυνομικών και σημείωσε ότι είναι σε εξέλιξη πρωτοβουλίες ώστε σύντομα να επιλυθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ