Δέσμευση για συνεργασία παλιού και νέου

Σε κλίμα συνεργασίας ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, δέχτηκε κατά την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του τον απερχόμενο Δήμαρχο Χρήστο Μπαίλη στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Ο νέος Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρχει αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία δεδομένου ότι όλοι επιθυμούν την ανάπτυξη και τη νέα σύγχρονη διακυβέρνηση η  οποία θα οδηγήσει στην εξωστρέφεια και στην αύξηση της ποιότητας ζωής των δημοτών.  

Τη  Δευτέρα   2 Σεπτεμβρίου   2019  ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Νικόλαος Γεωργάκος αφού πρώτα  συναντήθηκε   με τους συνεργάτες του γραφείου του δίνοντάς τους τις πρώτες κατευθυντήριες εντολές, πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και τους νέους Αντιδημάρχους όπως όπως αυτοί οριστούν.

Στην συνέχεια έλαβε χώρα η προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση εργασίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με  τους Διευθυντές και του Προϊσταμένους του Δήμου  όπου ο Δήμαρχος ενόψει των   συναντήσεων που θα ακολουθήσουν ανά τμήμα και φορέα , τους ζήτησε να προετοιμάσουν τους φακέλους    ενημέρωσης  και προτάσεων.

Μετά τον κύκλο αυτών των συναντήσεων ο Δήμαρχος μετέβη αντιστοίχως στις έδρες των Δημοτικών Διαμερισμάτων  Δ.Ε  Ζαλόγγου  και Λούρου  όπου και πραγματοποίησε επισκέψεις γνωριμίας με το στελεχιακό προσωπικό καθώς και συνεργασίας    με τους  δύο τοπικούς Αντιδημάρχους.

Τις επόμενες μέρες  ο κ. Νικόλαος   Γεωργάκος   θα πραγματοποιήσει μια σειρά   θεματικών συναντήσεων ανά υπηρεσία και τομέα, παρουσία των αντίστοιχων Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας.

Τέλος δέχτηκε τις ευχές για καλή θητεία από τους  Δημότες που έσπευσαν να του ευχηθούν καθώς και από το προσωπικό του Δήμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ