Δεν παραχωρείται σε ΜΚΟ το Κέντρο Προστασίας Παιδιού

akatporeia0

akatporeia0

Δεν παραχωρείται σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση μέρος της Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Αυτό αναφέρει σε απάντησή της η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Κατερίνα Μιτοπούλου, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στα μέσα ενημέρωσης γιατί αναπαρήγαγαν ως δεδομένη κι αληθή την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζόμενων!

Σημειώνει ωστόσο ότι η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας προβαίνει σε συζητήσεις με την ΜΚΟ όσο και με άλλους φορείς με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση των υποδομών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Ειδησεογραφικές Πύλες Ενημέρωσης της πόλης, καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων στα Ιδρύματα Κοινωνικής Πρόνοιας, την οποία φρόντισαν να αναπαράγουν ως δεδομένη και αληθή χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη διερεύνηση όσον αφορά στην ορθότητα των καταγγελιών αυτών.

Με αίσθημα ευθύνης απαντάμε ότι δεν υφίσταται καμία παραχώρηση της Δομής Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων έναντι κανενός είδους χρηματικού αντιτίμου!

Η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας προβαίνει όλο αυτό το διάστημα, ως οφείλει, σε επαφή τόσο με την εν λόγω ΜΚΟ όσο και με άλλους φορείς και συλλογικότητες στα πλαίσια της προσπάθειας ανταπόκρισης μας στις κοινωνικές ανάγκες των ημερών, της καλύτερης αξιοποίησης των υφιστάμενων υποδομών και της ενίσχυσης των υπαλλήλων του Κέντρου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ