Δεν φταίει ο ΟΓΑ αλλά ο ΕΦΚΑ..

agrotes efka

agrotes efka

Δεν είναι οι υπηρεσίες του ΟΓΑ αυτές που δεν απαντούν στα τηλέφωνα… Αυτή είναι η διαβεβαίωση που έδωσε η Διευθύντρια της τοπικής υπηρεσίας, στο Epiruspost, μετά από το σχόλιο με το οποίο μεταφέρονταν τα παράπονα δεκάδων ανθρώπων, αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες.

Η υπηρεσία του ΟΓΑ, η οποία πλέον έχει κυρίως επιδοματικές αρμοδιότητες, δεν είναι αυτή που εξυπηρετεί ασφαλισμένους ή όσους βρίσκονται στην αναμονή για την σύνταξη.

Τα τηλέφωνα της υπηρεσίας απαντούν πάντα στο κοινό, όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου και οι αριθμοί στους οποίους μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι είναι: 2651370840 (από τις εννέα το πρωί μέχρι τις δώδεκα), 2651370814, -830, -808.

Στον ίδιο χώρο με τις υπηρεσίες του ΟΓΑ στεγάζεται το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών του ΕΦΚΑ, που έχει την αρμοδιότητα για τις συντάξεις γήρατος, αναπηρίας, για θέματα ασφάλισης αγροτών κι άλλα…Πρόκειται όμως για μία άλλη υπηρεσία…

Οι διαμαρτυρίες λοιπόν αφορούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία – άλλωστε αναγράφονταν και στο αρχικό σχόλιο- με την οποία, ηλικιωμένοι κυρίως, αδυνατούν να επικοινωνήσουν…

Αναμένουν στο ακουστικό τους, όπως αναμένουν και την σύνταξή τους!

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ