Δεν έκανε η ΝΟΔΕ τη δημοσκόπηση

ndΤέλος στο παραπολιτικό παρασκήνιο που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή πληροφορίες περί διενέργειας δημοσκόπησης για τους υποψηφίους βουλευτές στο Νομό, θέλει να βάλει η ΝΟΔΕ Άρτας. Καθώς οι συζητήσεις στην περιοχή τείνουν να ξεφύγουν από κάθε πολιτικό πλαίσιο, η ΝΟΔΕ με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, δεν πραγματοποιήθηκε καμία δημοσκόπηση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΝΟ.Δ.Ε. Άρτας νοιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει ότι ουδέποτε το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ διενέργησε δημοσκόπηση στο νομό Άρτας για την επιλογή υποψηφίων βουλευτών. Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δημοσκόπηση είναι ψευδής και δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα. Όσον αφορά τη συζήτηση για τις υποψηφιότητες των βουλευτών ενημερώνουμε ότι επίσημα δεν έχει ξεκινήσει. Κάνουμε γνωστό ότι πέραν του εν ενεργεία βουλευτού που θα είναι αυτοδίκαια υποψήφιος εφόσον το θελήσει, όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία θα καταθέσουν το ενδιαφέρον τους επίσημα στην κομματική οργάνωση, η αξιολόγηση τους θα γίνει από την κεντρική διοίκηση του κόμματος και θα επικυρωθεί από τον πρόεδρο».

Η διευκρίνιση της ΝΟΔΕ ήταν απαραίτητη, έστω και με καθυστέρηση. Φυσικά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα, δημοσκόπηση να διενήργησε κάποιος από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο όπως δεν μπορεί να αποκλείσει και την πιθανότητα μιας εσκεμμένης διαρροής για προφανείς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ