Δεν έχουν ιδέα για τους διοικητές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

panepis ioann16

panepis ioann16

Δεν έχουν ιδέα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων για τον ορισμό διοικητών στα νοσοκομεία… Και οι τέσσερις μάλιστα δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν παρεμβαίνουν σε καμία διαδικασία.

Και το κάνουν γνωστό με κοινή τους δήλωση, μετά το σχετικό σχόλιο του Epiruspost για το παρασκήνιο και τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει με αφορμή την τοποθέτηση διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Εντυπωσιακή η ευαισθησία των τεσσάρων βουλευτών, όπως εντυπωσιακό είναι ότι δηλώνουν πως “δεν γνωρίζουν, δεν ανακατεύονται” όταν έχουν βουήξει διάδρομοι και γραφεία…

Στην δήλωσή τους, οι τέσσερις κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων, αναφέρουν:

“Δεν γνωρίζουμε από πού αντλούν πληροφορίες ορισμένα ΜΜΕ, για τις διαδικασίες , αλλά και τα αποτελέσματα, αναφορικά με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο για μια σειρά Νοσοκομεία της χώρας και πολύ περισσότερο πως ανακαλύπτουν εμφυλίους ανάμεσα στα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής μας.

Θέλουμε με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα να διευκρινίσουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής

Η διαδικασία για την πλήρωση των θέσεων των διοικήσεων των Νοσοκομείων γίνεται μετά από υποβολή βιογραφικών και την εξέτασή τους από θεσμική επιτροπή για την τελική πρόταση προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Σε αυτή την διαδικασία δεν υπάρχει κανενός είδους παρέμβαση , πολύ περισσότερο οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ούτε τοποθετούν, ούτε διορίζουν , ούτε μοιράζουν πόστα και θέσεις όπως γινόταν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Εμείς δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της διαδικασίας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργείου”.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ