Δ. Δημητρίου: Πολιτικό καθήκον η συστράτευση

dimitriou dimitris

Πολιτικό καθήκον για τον ίδιο θεωρεί ο Δημήτρης Δημητρίου την διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στο Νομό Ιωαννίνων.

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνει ότι έχει επίγνωση των δυσκολιών και των προβλημάτων αλλά και των προκλήσεων για τον τόπο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ηθικό μου καθήκον μέσα από την ενασχόληση μου από τον Επιμελητηριακό θεσμό αλλά και από την αυτοδιοίκηση, ήταν πάντα επιδίωξη μου να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην επίλυση προβλημάτων, στη διαμόρφωση πολιτικών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας  καθώς και την ενδυνάμωση και ευημερία  της  κοινωνίας.

Σεβόμενος πάντα τις αρχές και τις αξίες του πολιτικού μας χώρου, με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια  προσπαθούσα για την Αλλαγή της πορείας των πραγμάτων που χρειάζεται η χώρα μας.

Στο κάλεσμα του Προέδρου μας και αυτή τη φορά θα δώσω την μάχη, για την ανάδειξη όλων εκείνων των πολιτικών που διαμόρφωσε το ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας  την μοίρα της χώρας, δημιουργώντας  κλίμα σταθερότητας, παρέχοντας ασφάλεια στους πολίτες και διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας μας.

Η μεγάλη προσφορά στην Πατρίδα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε την  Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, επέφερε  κοινωνική ισορροπία και ευημερία, ενώ οι πολιτικές του εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα, παρότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να τις υποβαθμίζουν ή ακόμη και να τις καταργήσουν με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, το ΕΣΥ, τη Διαύγεια και το ΑΣΕΠ.

Για μια ακόμη φορά έχουμε ηθική και ιστορική υποχρέωση να σταθούμε Ψηλά και να πάμε ξανά Μπροστά.

Σας καλώ, όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα μας, για τις ιδέες μας και την σοσιαλδημοκρατία και να καταστήσουμε σαφές ότι και οι νέες προτάσεις μας από το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα αλλαγής και τον Πρόεδρο  Ν.Ανδρουλάκη, ανοίγουν  νέες προοπτικές και απαντούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Όλοι μαζί, ας  δώσουμε τη μάχη για την Αλλαγή που χρειαζόμαστε, για ένα Ν. Ιωαννίνων με κοινωνική δικαιοσύνη, με ευκαιρίες σταθερής εργασίας  για όλους, για την επιστροφή των νέων μας στην γενέτειρά τους, για την επαναφορά και ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα στην θέση που του αξίζει, για τη διεκδίκηση των μεγάλων έργων, για μια επιχειρηματικότητα της καινοτομίας και της ανάπτυξης, για την σταθερότητα της χώρας.

Με τους περισσότερους εδώ και χρόνια έχουμε διαμορφώσει μια σχέση εμπιστοσύνης, μαζί  έχουμε δώσει πολλές μάχες, σε εύκολες αλλά και δύσκολες εποχές, μα πάντα με αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Είναι  χρέος μας να οδηγήσουμε τη χώρα και τους πολίτες Μπροστά, να αφήσουμε πίσω τον «Εφιάλτη» και  να φέρουμε την πραγματική  Αλλαγή, με την κοινωνία στο προσκήνιο, για  να επιστρέψει το χαμόγελο στους πολίτες  και οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ