Δ. Μπούκας: Η οικογένεια πάντα παρούσα

Οι συνεχείς διακοπές, τις περισσότερες φορές ύστερα από αιτήματα των συνηγόρων των κατηγορουμένων, σημάδεψαν την σημερινή μέρα στα δικαστήρια Ιωαννίνων όπου συνεχίζεται η δίκη των εννέα Κρητικών για τις πράξεις βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου σπουδαστή είναι συνεχώς παρούσα σε αντίθεση με τους κατηγορουμένους που κάνοντας χρήση του δικαιώματός του δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο αλλά και με ορισμένους εκ των συνηγόρων που δεν μπόρεσαν να παρασταθούν.

Ο Δημήτρης Μπούκας, δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε ότι η μάρτυρας που έφυγε με ασθενοφόρο δεν μπορεί να εμφανιστεί ξανά καθώς διατρέχει κίνδυνο λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Κι αυτό που υπερτερεί στην περίπτωσή της είναι η ζωή που αναμένεται να φέρει στον κόσμο.

«Η οικογένεια είναι εδώ κάθε φορά που την καλεί το Δικαστήριο παρότι δεν έχει ενεργό ρόλο» τόνισε ο κ. Μπούκας συμπληρώνοντας πως όσα έπρεπε να αποδειχθούν έχουν αποδειχθεί.

«Αν κάποιοι ή πραγματικά δε θυμούνται ή θέλουν να μη θυμούνται, είναι άλλο θέμα. Εκείνοι που πράγματι δε θυμούνται, είναι ιερή και σεβαστή η θέση τους, εκείνοι που δε θέλουν να θυμούνται, είναι κρίμα για εκείνους», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ