Χρυσό βραβείο για την Γιαννιώτικη Terracom

teracom vraveio

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Τελετή Απονομής των Security & Fire Awards 2021 με την Terracom που έχει την έδρα της στα Ιωάννινα να κερδίζει Χρυσό βραβείο για το QR-Patrol στην κατηγορία “2.3.1. Συστήματα Ασφαλείας / Security Systems”.

Τα μοναδικά βραβεία στην αγορά της ασφάλειας και ελέγχου εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, ανέδειξαν τους νικητές στη χρονιά της πανδημίας, αποτελώντας τη μεγάλη και πιο σημαντική βραδιά για τον κλάδο της Φυσικής Ασφάλειας!

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, έκαναν δηλώσεις on camera, χαλαρή συζήτηση και networking, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά δεδομένα των ημερών.

Τα Security & Fire Awards 2021 περιλάμβαναν 4 κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στη διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης στην ασφάλεια.

Στόχος των Security & Fire Awards 2021, που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η BΟUSSIAS, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων για την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας, ελέγχου καθώς και πυρόσβεσης των εγκαταστάσεών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ