«Χρυσές» οι κορασίδες του Ηρακλή- Πρόκριση στο πανελλήνιο

HRAKLIS KOR1

HRAKLIS KOR1

Με το χρυσό μετάλλιο για τις κορασίδες του Ηρακλή Ιωαννίνων, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΕ βόλει… Η αυλαία έπεσε στην Ηγουμενίτσα, όπου την Κυριακή έγινε ο μικρός τελικός μεταξύ του ΓΣ Πρέβεζας και του Ερμή Ηγουμενίτσας, με νικήτρια την ομάδα της Πρέβεζας και ακολούθησε ο μεγάλος τελικός.

Αντίπαλοι βρέθηκαν ο Ηρακλής Ιωαννίνων και ο ΓΣ Άρτας. Παρά την κούραση από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και τους αγώνες του Σαββάτου, τα κορίτσια του Ηρακλή, επικράτησαν εύκολα. Έκαναν τον τελικό υπόθεση μόνο δική τους και κέρδισαν με 3-0 σετ (25-21, 25-15, 25-5).

Με την ομάδα του Κώστα Ζιώγου αγωνίστηκαν οι: Θεοδωράκη Ναταλία, Δημητρέλου Βίκυ, Ράπτη Αναστασία, Ζερβοπούλου Ανδρονίκη, Καρατζόγλου Φοίβη, Σιόρεντα Ειρήνη, Αναστασούλη Μυρσίνη (Λ), Σίμπα Δήμητρα, Παππά Κλειώ, Παπαγεωργίου Μαρίνα, Καζιάνη Κωνσταντίνα, Γούκου Νεφέλη, Δραγατσούλη Αλεξάνδρα, Καφέ Βιβή, Μπισμπέλη Μαρία (Λ).

Μετά το παιχνίδι, στο κλειστό της Ηγουμενίτσας έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

HRAKLIS KOR2

Οι κορασίδες του Ηρακλή, θα είναι αυτές που θα δώσουν το παρόν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στο τέλος Απριλίου.. Στόχος τους πλέον είναι να επιστρέψουν κι από κει με μετάλλιο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ