Χριστουγεννιάτικη Συμφωνία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

afisa xris

afisa xris

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών ενημερώνει για την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το Ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και τα καταστήματα: ΧΑΡΤΕΞ, Αναγνώστης, Δωδώνη, Κουμπλομάτης και ηλεκτρονικά από την ticketservices.gr και τα Public

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

Πλατεία: 20 € (προπώληση έως 18/12, 18 €)

Εξώστης: 15 €

Πρόκειται για ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, μια και σπανιότατα οι πολίτες της περιοχής μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια από τις σημαντικότερες Συμφωνικές Ορχήστρας της Ελλάδας.

Και μάλιστα σε πλήρη σύνθεση και με ένα πρόγραμμα που προσεγγίζει το ευρύ κοινό, τόσο των μουσικόφιλων, όσο και των φιλοτέχνων της Ηπείρου.

Η μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου με ένα εξαιρετικό Χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει έργα:

Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα αρ. 2 σε ρε μείζονα)

Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκυ, (Σουίτα από μπαλέτο Καρυοθραύστης

Λήροϋ Άντερσον (Η Γιορτή των Χριστουγέννων)

Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο αρχιμουσικός Νίκος Χαλιάσας, με σολίστ τον εξάρχοντα βιολιστή της ορχήστρας Νίκο Σέμση.

Διοργάνωση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Συνδιοργάνωση: ΠΕΔ Ηπείρου

Με την ευγενική υποστήριξη των:
Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Συν. Τράπεζα Ηπείρου, Τράπεζα Πειραιώς, Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”, Παπαγεωργίου Super Market, Γ. Καψιώχας ΑΕΒΕ

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ