Χρ. Κατσούρας: Καθήκον η συστράτευση

katsouras1Η ολική επαναφορά του Χρήστου Κατσούρα είναι πλέον γεγονός. Ο βουλευτής της μονοεδρικής Θεσπρωτίας μετά από μία μακρά περίοδο αμφισβήτησης των επιλογών της Κυβέρνησης, όχι απλά επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αλλά όπως προκύπτει από τη γραπτή δήλωση που κάνει, θα είναι και δυναμικά παρών στην προεκλογική εκστρατεία.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει πολιτικό καθήκον την επανένταξη και τη συστράτευση και όπως σημειώνει η αποδοχή της πρόσκλησης από τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνεπάγεται και υποχρέωση για συμμετοχή στην εξαιρετικά δύσκολη εθνική προσπάθεια.

Στη δήλωσή του ο κ. Κατσούρας αναφέρει: «Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου για συστράτευση και επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι, στη σημερινή συγκυρία, πολιτικό μας καθήκον. Η αποδοχή της πρόσκλησης σημαίνει την ανάληψη της αναλογούσας ευθύνης μας για την κοινοβουλευτική περίοδο που τελειώνει, την αναγνώριση του δικαιώματος του νέου προέδρου για ένα καινούργιο ξεκίνημα με το πολιτικό πλαίσιο που έθεσε και της υποχρέωσής μας να συμμετέχουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη εθνική προσπάθεια για μια αυτοδύναμη Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ