Χωρίς σίτιση και φύλαξη το ΤΕΙ Ηπείρου

TEI_HPEIROYΗ σίτιση αλλά και η φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Ηπείρου και στις τέσσερις πόλεις αναστέλλονται επ΄αόριστον, ύστερα από απόφαση της διοίκησης του ιδρύματος.

Το θέμα της σίτισης έχει εγείρει τις έντονες αντιδράσεις των σπουδαστών, οι οποίες θα έχουν και συνέχεια κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά ενώ το θέμα της απουσίας φύλαξης δημιουργεί σοβαρά προβλήματα για την ασφάλεια των κτιρίων.

Η απουσία σίτισης και φύλαξης είναι το αποτέλεσμα της ελλιπούς χρηματοδότησης του ΤΕΙ αλλά και του κουρέματος στα αποθεματικά των ιδρυμάτων.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Γρηγόρης Γκίκας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς δεν υπήρξε καμία θετική ανταπόκριση στα δύο ζητήματα που είχαν τεθεί.

Το Διοικητικό Προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου που προχώρησε σε τρίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας δείχνει αποφασισμένο να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις και ζητά από την Διοίκηση του Ιδρύματος να προχωρήσει σε προειδοποιητική αναστολή της λειτουργίας του ώστε το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας να διεκδικήσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την άρτια λειτουργία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ