Χωρίς σχόλια…

parga4

parga4Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι χάκερ χτύπησαν το Δήμο Πάργας. Και αφού χτύπησαν θέλησαν να εκθέσουν το δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή με την αποστολή ενός κειμένου, κάτι μεταξύ ανακοίνωσης και διαγγέλματος προς τους πολίτες. Το κείμενο αναφέρεται σε κάποιο έργο και κάποιο κόστος, αλλά νόημα δε βγαίνει ούτε για το έργο ούτε για το κόστος. Είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμος Πάργας δεν θέλει να πνίξει τους δημότες του από τις πλημμύρες του Αχέροντα, ούτε να τους υποχρεώσει να πληρώσουν τα όποια έργα. Και για αυτό το λόγο εικάζουμε ότι χάκερς έβαλαν το χεράκι τους.

Χωρίς άλλα σχόλια παραθέτουμε την ανακοίνωση που λάβαμε:

«Ένα χρόνιο αίτημα, μια αναγκαία παρέμβαση, μια προσωπική δέσμευση της Διοίκησης υλοποιείται τάχιστα με ελάχιστο κόστος και επιβάρυνση για τους δημότες.

Αγαπητοί συνδημότες αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα προστασίας μας από τα πλημμυρικά φαινόμενα στην πεδιάδα του Αχέροντα, άμεσα και αποτελεσματικά κινηθήκαμε επιλέγοντας το δρόμο της συνεργασίας μαζί με εσάς και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο τρόπος της κοινής μας συνεργασίας εγγυάται το μέγεθος της επιτυχίας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι φέτος είμαστε σε θέση εξαιτίας των παρεμβάσεων που υλοποιούμε στην ζώνη πλημμυρών να ικανοποιήσουμε το αίσθημα ασφάλειας σας, να προστατεύσουμε τις περιουσίες σας και τις ανθρώπινες ζωές με το χαμηλότερο κόστος.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου για την συνεργασία της καθώς επίσης όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους πολίτες που βοήθησαν να υλοποιηθεί το έργο.

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Λιόλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ