Χωρίς ουρολόγο το Νοσοκομείο Άρτας

IATREIO1Να υπενθυμίσουμε στον παραιτηθέντα, ωστόσο παραμένοντα διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, πως διέψευδε τα περί κλεισίματος της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου του πριν λίγο καιρό και εις απάντηση δημοσιεύματός μας;

Τώρα τι έχει να πει στους ντόπιους δημοσιογράφους, γιατί μέσω εκείνων μας διέψευδε. Λειτουργεί η ουρολογική κλινική;

Εμείς πληροφορούμαστε πως ουρολόγος στο νοσοκομείο Άρτας δεν υπάρχει γι αυτό και δεν λειτουργεί από τις 25 Μαΐου ούτε κλινική ούτε ουρολογικό ιατρείο. Κατάφεραν μόνο, άγνωστο με ποιο τρόπο, να φέρουν μια φορά εβδομαδιαίως, γιατρό που υπηρετούσε επικουρικά στην Πρέβεζα ώστε να βλέπει τους καρκινοπαθείς ασθενείς στο εξωτερικό ιατρείο. Για οποιοδήποτε άλλο ουρολογικό πρόβλημα όμως οι ασθενείς θα πρέπει είτε να καλέσουν ιδιώτη γιατρό είτε να απευθυνθούν στα Γιάννενα. Κι αυτό γιατί όταν υπήρχε η δυνατότητα προκήρυξης των δύο κενών οργανικών θέσεων ουρολόγων στο νοσοκομείο του ο κ. Λάμπρος είχε άλλες προτεραιότητες.

Δεν περιμένουμε ασφαλώς απάντηση, όπως δεν λάβαμε και για την περίπτωση του σκανδάλου με την εργαζόμενη του φαρμακείου που επέστρεψε στη δουλειά της. Το γράφουμε κυρίως προς ενημέρωση των ασθενών που θα χρειαστούν ουρολόγο στο νοσοκομείο Άρτας. Να μην μπουν στον κόπο. Να απευθυνθούν κατευθείαν στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων ή σε ιδιώτη αν δεν χρειάζονται νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ