Χωρίς νέα μέτρα στις γιορτές!

plateia xristougenna

Δεν μελετώνται νέα μέτρα ούτε για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού ούτε για νέους περιορισμούς ξεκαθάρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν υπάρχουν στις σκέψεις της κυβέρνησης σημειακές παρεμβάσεις και εάν μελετάται η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για τους πολίτες ηλικίας άνω των 50 είπε ότι “στη φάση που βρισκόμαστε τώρα δεν μελετούμε καινούρια μέτρα είτε αυτά αφορούν στην υποχρεωτικότητα, είτε αφορούν σε άλλου τύπου περιορισμούς. Είναι πολύ σημαντική η περίοδος των Χριστουγέννων για λόγους κοινωνικούς, οικονομικούς και θρησκευτικούς”.

“Νομίζω ότι η σωστή η εφαρμογή του πλαισίου των μέτρων από όλους μας , η συνέχιση της προσπάθειας για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχουμε για το συχνό testing είτε είμαστε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι είναι οι βασικές παράμετροι, είναι τα εφόδια που έχουμε στα χέρια μας για να κυλήσει ομαλά η επόμενη περίοδος και να περάσουμε τα Χριστούγεννα, όπως πρέπει και προς όφελος των πολιτών και για τη σωστή λειτουργία της οικονομίας”, συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ