Χωρίς επισκεπτήριο, με καθημερινό τεστ οι συνοδοί ασθενών

nosokomeio xatzikosta

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ενώ με δεδομένη την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση το Νοσοκομείο ανακοίνωσε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα επιτρέπεται η παρουσία συνοδών.

Οι εμβολιασμένοι συνοδοί:

•             Από Δευτέρα έως Παρασκευή κρίνεται υποχρεωτική η καθημερινή διενέργεια rapid test από τους συνοδούς των ασθενών, η οποία θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο (rapid test ημερήσιας ισχύος εισόδου στο Νοσοκομείο)

•             Το Σαββατοκύριακο, θα ισχύει rapid test (48 ωρών) για τους συνοδούς των ασθενών, το οποίο θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο.

Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί,

•             υποχρεούνται πριν την έλευσή τους στο Νοσοκομείο, να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό έλεγχο (pcr) (ισχύος 48 ωρών) 

Υπενθυμίζεται ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν διενέργειας rapid test στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-13:30 από τις μονάδες ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.

Στους συνοδούς ασθενών, δίνεται κάρτα η οποία θα επιδεικνύεται στο νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Τμήματος και θα επιστρέφεται στο Νοσοκομείο με το εξιτήριο του ασθενούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ