Χωρίς Δημοτική παράταξη και στην Άρτα ο ΣΥΡΙΖΑ

sirizan

Προσπάθησε αλλά απέτυχε. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα είχε ανακοινώσει την στήριξη της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Καραγιώργου, όμως το εγχείρημα κράτησε για λίγες ημέρες.

Οι μέρες αυτές έδειξαν ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί παράταξη και η προσπάθεια κατέληξε σε ναυάγιο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Παναγιώτη Καραγιώργο «μαζί με τον οποίον προσπαθήσαμε, εκκινώντας από στενά κομματικά πλαίσια, να ανταπεξέλθουμε -δίχως τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα- στις υπερβολικά περιορισμένες χρονικά συνθήκες, καθώς και στις απαιτητικές προϋποθέσεις του νέου εκλογικού νόμου».

Συμπληρώνει ότι στόχος παραμένει η εξεύρεση προοδευτικής εκλογικής διεξόδου εν όψει των δημοτικών εκλογών.

«Καθώς το δίλημμα “με τον δεξιό Δήμαρχο ή με τον δεξιό Αντιδήμαρχό του” δεν αποτελεί στ’ αλήθεια δίλημμα. Πρόκειται για ψευδή και τεχνητό επικοινωνιακό διαχωρισμό. Δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή προοδευτικών και αριστερών ανθρώπων η πιθανότητα συνέχισης της φανερά αποτυχημένης διοίκησης του Δήμου Αρταίων από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως και από όσους ήταν μέχρι πρόσφατα – και για πάνω από οκτώ χρόνια- αναπόσπαστα τμήματά της. Αποτελούν και οι δύο αρνητικότατες πολιτικές επιλογές, μιας και η τοπική κοινωνία και οικονομία θα συνεχίσουν να απονευρώνονται και η περιοχή μας θα συνεχίσει να περιστρέφεται εγκλωβισμένη σε ένα καθοδικό σπιράλ» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ