Χωρίς απόφαση για την τουριστική προβολή της Ηπείρου

PERIFERIA_KTIRIOΣε γεφύρι της Άρτας τείνει να μετατραπεί το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου, με προυπολογισμό που ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Τρία και πλέον χρόνια μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού και με τον τουριστικό κλάδο να αναζητά εναγωνίως τρόπους προβολής και προσέλκυσης τουριστών, η Περιφέρεια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις διαδικασίες για την έναρξή του.

Η Οικονομική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, επρόκειτο να προχωρήσει στην έγκριση της αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών.

Η συζήτηση όμως και η λήψη απόφασης αναβλήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, με την οποία όμως δεν δίνεται καμία εξήγηση για την αναβολή αυτή.

Απλά σημειώνεται ότι η έγκριση αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών για την τουριστική προβολή θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας.

Να σημειωθεί ότι από τις επτά αρχικά εταιρίες που είχαν πάρει μέρος στο διαγωνισμό, οικονομικές προσφορές έχουν καταθέσει τρεις, δύο από την Θεσσαλονίκη και μία με έδρα τα Ιωάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ