Με μισθωμένο λίαρ τζετ στα Γιάννινα υγειονομικό κλιμάκιο

test

Τα λίαρ τζετ δεν είναι πολυτέλεια! Αυτό ισχύει για το ελληνικό δημόσιο!

Με μισθωμένο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λίαρ τζετ έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής, επταμελές υγειονομικό κλιμάκιο , που σκοπό είχε να αντικαταστήσει αυτό που βρίσκεται στο Τελωνείο της Κακαβιάς.

Το Τελωνείο κανονικά θα έκλεινε στις έντεκα το βράδυ ωστόσο και αυτή την φορά θα δουλέψει κάποιες ώρες παραπάνω προκειμένου να διέλθουν περίπου τριακόσια αυτοκίνητα που αναμένουν.

Για τις υγειονομικές ανάγκες σ’ αυτές τις επιπλέον ώρες που υπολογίζονται το ανώτατο σε πέντε, το κλιμάκιο χρειάστηκε να μετακινηθεί με μισθωμένο αεροσκάφος από την Αθήνα.

Στο αεροδρόμιο τους ανέμενε μισθωμένο όχημα με οδηγό που διέθεσε η Πυροσβεστική προκειμένου να τους μεταφέρει στα σύνορα!

Απίστευτα κι όμως ελληνικά!!!

Και δυστυχώς ενδεικτικά της πλήρους αποδιοργάνωσης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη διαχείριση της πανδημίας.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις.

-Η κατάσταση στην Κακαβιά είναι γνωστή εδώ και μέρες. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι έκτακτο που μπορεί να δικαιολογούσε την μετάβαση του κλιμακίου –πρόκειται κατά βάση για νοσηλευτικό προσωπικό- με λίαρ τζετ .

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέβαλε την μετακίνηση από την Αθήνα την τελευταία στιγμή..

– Πού βρίσκονται οι πολυδιαφημισμένες κινητές μονάδες οι οποίες είχαν φτάσει στην Ήπειρο μετά Βαΐων και κλάδων.. Δεν θα μπορούσε κάποια απ’ αυτές να καλύψει το κενό μερικών ωρών στην Κακαβιά;

-Ποιος αποφάσισε ότι οι Πυροσβέστες θα εκτελούν χρέη οδηγού για τα υγειονομικά κλιμάκια όταν από τον Οργανισμό έχουν προσληφθεί οδηγοί και για την περιοχή της Ηπείρου.

-Ποιος εν τέλει ευθύνεται για το απόλυτο μπάχαλο που προκλήθηκε στα σύνορα αλλά και για το απόλυτο μπάχαλο που συνοδεύει κάθε απόγευμα τις ανακοινώσεις και την γεωγραφική κατανομή κρουσμάτων.

-Ποιος θα δώσει τις απαντήσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

trofima

ΤΕΒΑ μέχρι το 2023

Την ολοκλήρωση του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ