Χαιρετίζει τις συνεργασίες και την κοινή κάθοδο!

gogolos giannis

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηγουμενίτσα Γιάννης Γόγολος χαιρετίζει την συνεργασία αυτοδιοικητικών παρατάξεων που ήδη έχει ανακοινωθεί για τους Δήμους Ζίτσας και Άρτας αλλά και την συνεργασία αυτοδιοικητικών παρατάξεων στο Δήμο Ιωαννιτών, η οποία τουλάχιστον επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί.

«Μετά την συμφωνία για κοινή κάθοδο  στο Δήμο Ιωαννιτών  και όπως επίσης και στο Δήμο Ζίτσας, ήρθε και η πρωτεύουσα του Νομού Άρτας.

Όπως καταγράφηκε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου το 2019 όπου υπήρχαν συνεργασίες χωρίς κομματικές αντιλήψεις, αλλά από την βάση των τοπικών  κοινωνιών επιτεύχθηκαν  υψηλά ποσοστά όπως  αυτά καταγράφηκαν.

Το πρόσταγμα της κοινωνίας πλέον είναι τόσο φανερό που πρέπει να γίνει συμμαχία ανάμεσα στους  πολίτες και όχι των κομμάτων» αναφέρει ο κ. Γόγολος.

Σημειώνει ότι αυτό το παράδειγμα θα πρέπει να ακολουθηθεί και στην Ηγουμενίτσα ώστε να υπάρξει πραγματική αλλαγή στα δημοτικά δρώμενα.

«Έχω, επισημάνει με ανακοίνωση μου σε κοινή πορεία των πολιτών ενάντια της σημερινής  Δημοτικής Αρχής που έχει φέρει το Δήμο στο τέλμα του.

Κάνω δημόσιο κάλεσμα στους  συμπολίτες  μας να ξαναφέρουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας στην θέση που του αρμόζει, στην ανάπτυξη την ευημερία και τον σεβασμό προς τον πολίτη.

Καλώ τις παρατάξεις να υιοθετήσουν αυτήν την πρακτική για τις επικείμενες εκλογές και να απαγκιστρωθούν από τις κομματικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις.

Όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας…» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ