Χ. Γρίβας: Ευχαριστίες και ολοταχώς για τη νέα κάλπη

siriza eklogiko

Τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά του εκφράζει ο Χρήστος Γρίβας ο οποίος μετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων.

Παράλληλα αναφέρεται και στο εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και στη νέα αναμέτρηση που ακολουθεί.

Στη δήλωση μεταξύ άλλων τονίζει:

«Η ευθύνη είναι δική μας που δεν καταφέραμε να τους πείσουμε.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους διαψεύσαμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους, ειδικότερα από εκείνους που όλο το προηγούμενο διάστημα καλοπροαίρετα κατέθεταν την αγωνία για την «πλεύση» μας και εμείς επιμέναμε ότι είναι «στραβός ο γιαλός».

Έχουμε όμως μπροστά μας μια νέα, πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και οφείλουμε εν κινήσει να διορθώσουμε στρατηγικές και να διορθωθούμε .

Δεν έχουμε δικαίωμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, στην εσωστρέφεια, στην αμετροέπεια και στις αντιπαραθέσεις που ακόμα και τώρα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ορισμένοι δεν τις αποφεύγουν δείχνοντας πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα από την λαϊκή ετυμηγορία.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές για την πορεία της χώρας , είναι  αναγκαία η δημιουργία μιας δημοκρατικής Πανστρατιάς για να ενισχύσουμε την προοδευτική παράταξη έναντι μιας Δεξιάς που, εάν δεν αποτραπεί στη δεύτερη κάλπη, θα είναι και ανεξέλεγκτη και εκδικητική. Όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες ψηφοφόροι όλων των κομμάτων που δεν θέλουν να δώσουν λευκή επιταγή σε ένα πρωθυπουργό-ηγεμόνα, που δεν θέλουν μια επέλαση στα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις, ακόμα και στα συνταγματικά κατοχυρωμένα, οφείλουν να συμβάλουν με την ψήφο τους ώστε να μπει ανάχωμα στην πιθανότητα μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης Δεξιάς κυβέρνησης και ταυτόχρονα  να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα να κερδίσουμε και όχι να χάσουμε.  Αυτό είναι το καθήκον μας ενόψει των επόμενων εκλογών. Να απευθυνθούμε σε αυτούς τους πολίτες με τη σιγουριά αλλά και με τη σεμνότητα που επιβάλει η κατάσταση, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας , βασικός εκφραστής της προοδευτικής παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ