Η Εθνική Νεανίδων στο camp του ΠΑΣ

PAS_BASKETΤην Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 10.30 το πρωί, η Εθνική Νεανίδων Μπάσκετ που προετοιμάζεται στο Μέτσοβο για τις διεθνείς της υποχρεώσεις, έχει προσκληθεί από τον Μπασκετικό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για φιλικό αγώνα με την ομάδα ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΠΑΣ που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία γυναικών, στα πλαίσια του 3ου Basketball Camp που διοργανώνει για 2η συνεχόμενη εβδομάδα η τοπική ομάδα.

Στην Εθνική Νεανίδων αγωνίζονται αθλήτριες που κοσμούν με την παρουσία τους τη πλειονότητα των ομάδων της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας και που στο μέλλον σίγουρα θα αποτελέσουν και βασικά στελέχη και της Εθνικής Γυναικών.

Η Εθνική Νεανίδων θα ανταποδώσει τη φιλοξενία της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε δεύτερο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί στο σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετσόβου, όπου θα συνεχίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την προετοιμασία του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καλούν τον κόσμο να γεμίσει το πρωί της Παρασκευής το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, τόσο για να απολαύσει τα αστέρια της Εθνικής Νεανίδων και τη Γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όσο και για να δει από κοντά τη διοργάνωση του 3ου Basketball Camp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ