Μπούμερανγκ η… βουλευτική περιβαλλοντική ευαισθησία

dourouti4

dourouti4Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος για να γυρίσει μπούμερανγκ η καταγγελία που έκανε ο βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιώζος περί ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων και ρύπανσης του Αμβρακικού. Όπως είχε γράψει το Epiruspost.gr επρόκειτο για μία καταγγελία που στόχευε σε πολιτικά πρόσωπα του χώρου της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία ο κ. Παπασιώζος έχει υψώσει τείχη.

Οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς και ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Στάθης Γιαννούλης είχαν ως αποτέλεσμα να εκθέσουν τον βουλευτή και να αποδείξουν ότι πρόκειται για μία καταγγελία σκοπιμότητας και συγκεκριμένα πολιτικής σκοπιμότητας.

Και σαν να μην έφταναν αυτά ήρθε και μία ανακοίνωση καταπέλτης από τους ελαιοτριβείς του Νομού Άρτας οι οποίοι χαρακτηρίζουν ατυχείς τις δηλώσεις του κ. Παπασιώζου και κάνουν γνωστό πως η υποτιθέμενη «παράνομη έκταση λυμάτων» διαθέτει όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του κλάδου στο Νομό Άρτας.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο λόγος της καταγγελίας δεν ήταν η ευαισθησία του βουλευτή σε ζητήματα περιβάλλοντος – άλλωστε είχε όλο το χρόνο να την αποδείξει ως δήμαρχος- αλλά προφανώς οι πολιτικές σκοπιμότητες και οι πολιτικές διαφορές που ενδεχομένως έχει με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω μονάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ