Μπλόκο στην Εφορία για τους πλειστηριασμούς

Μπλόκο στην Εφορία Ιωαννίνων το πρωί από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και μέλη σωματείων, με κεντρικό αίτημα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί. Έξω από τα γραφεία της ΔΟΥ αναρτήθηκε πανό με το σύνθημα «κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία».

Μοιράστηκε υλικό στους διερχόμενους και απευθύνθηκε κάλεσμα για συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 30 του Μάη. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από χθες με αφορμή τον πλειστηριασμό κατοικίας μέλους του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Το σωματείο εξαπολύει δριμεία επίθεση εναντίον της Τράπεζας Πειραιώς η οποία αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί ένα παλιό δυάρι πενήντα τετραγωνικών κι αφού άλλαξε την προγραμματισμένη ημερομηνία για προσφυγή στο νόμο Κατσέλη!

“Το «κανένας μόνος του – κανένας απροστάτευτος» δεν είναι απλά ένα σύνθημα, είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε εργαζόμενο που βιώνει την απληρωσιά, την εκ περιτροπής εργασία, τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις, την ανεργία, την ανελέητη φοροληστεία.

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ούτε η πρώτη και δεν θα είναι η τελευταία. Συνεχίζουμε και δίνουμε δυναμικό παρόν στην απεργία στις 30 Μάη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων” τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ