Μπερδεύτηκε με τα Γιάννινα!

Τελικά η Νέα Δημοκρατία όσο λιγότερο ασχολείται με τα Γιάννινα τόσο καλύτερα είναι… Δεν φτάνει το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει με τα εκλογικά και όχι μόνο με τα δημοτικά, ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ασχοληθεί και με το Πανεπιστήμιο.

Μιλώντας λοιπόν στην Βουλή, στην ερώτηση που έχει καταθέσει στον πρωθυπουργό για «την ανομία στα Πανεπιστήμια» επικαλέστηκε και καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  «που φοβούνται πια γιατί κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και ζητούν από την Πολιτεία να εγγυηθεί τα στοιχειώδη δικαιώματά τους».

Φυσικά ουδέποτε έχει ακουστεί κάτι σχετικό για το Πανεπιστήμιο της πόλης… Ωστόσο κάτι πρέπει να είχε φτάσει στο αυτί του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά το μπέρδεψε..

Εικάζουμε, επειδή είναι το μοναδικό συμβάν για το οποίο υπήρξαν ανακοινώσεις και από την Πρυτανεία, ότι ο κ. Μητσοτάκης αναφέρονταν στην περίπτωση των επιθέσεων που δέχθηκε ο Βασίλης Νιτσιάκος… Με την διαφορά ότι αυτές έγιναν στην Κόνιτσα, χιλιόμετρα μακριά από το Πανεπιστήμιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ