Μπέγκας: Θα εξοφληθεί η οφειλή…

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε ο Θωμάς Μπέγκας στο καυστικό σχόλιο της παράταξης του Μωυσή Ελισάφ για τον τρόπο με τον οποίο απαξίωσε τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη.

Η ανακοίνωση καυτηρίασε το ύφος του δημάρχου στον δημόσιο διάλογο που είχε στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να αναφέρεται στο περιεχόμενο το οποίο αφορούσε στο γεγονός ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμη το χυτήριο και τα υλικά για την προτομή του Γεωργίου Μυλωνά.

Από την απάντηση του Θωμά Μπέγκα επιβεβαιώνεται πλήρως ότι το χυτήριο δεν έχει πληρωθεί έξι ολόκληρους μήνες μετά την παράδοση των προτομών.

Σημειώνει δε ότι η εξόφληση θα γίνει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα και αποδίδει την καθυστέρηση στις διαδικασίες που απαιτούνται για την πληρωμή από έναν δημόσιο φορέα.

«Ο κ. Παπαγιάννης δικαιούται να έχει την άποψή του και να θεωρεί μεγάλο το χρονικό διάστημα  των έξι μηνών.

Ουδέποτε τον προσέβαλα προσωπικά, αρνήθηκα απλά να αντιπαρατεθώ μαζί του δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο, κατά τη γνώμη μου, αδικούσε την σπουδαιότητα της εκδήλωσης και της ανάρτησής μου σε σχέση με αυτή», αναφέρει ο δήμαρχος εγκαλώντας τον Μωυσή Ελισάφ επειδή δεν παρέστη στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ