Μπέγκας- Νάτσης… Σαν έτοιμοι από καιρό!

Το προεκλογικό πάζλ στο Δήμο Ιωαννιτών συμπληρώθηκε ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα διατηρεί ίδιο μέχρι την ημέρα των εκλογών. Οι παρατάξεις, περισσότερες από κάθε άλλη φορά με κάποιες να δείχνουν ισοδύναμες. Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους «Πολίτες για την Ανατροπή», οι οποίοι αφού αποφάσισαν την αυτόνομη κάθοδο, παρά τις έντονες και ισχυρές διαφωνίες που είχαν εκφραστεί ακόμη και από τους βουλευτές του κόμματος, είναι πρόθυμοι να προβούν και σε… συνεργασίες!

Κάθε άλλο παρά τυχαία, ήταν η αναφορά του Λάζαρου Νάτση, στην τελευταία συνέλευση, ότι τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα. Ακολούθησε σε δηλώσεις του, το…. εγκώμιο της σημερινής δημοτικής αρχής, πράγμα που μάλλον φέρνει σε δύσκολη θέση τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό γιατί σύντομα θα κληθούν να βρεθούν απέναντι πολιτικά με υποψηφίους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που προέρχονται από την παράταξη Μπέγκα, η οποία έλαβε τα εύσημα από τον Λάζαρο Νάτση!

Ο δήμαρχος από την πλευρά του, φρόντισε να ανοίξει διάπλατα την πόρτα μιας ενδεχόμενης συνεργασίας με τους «Πολίτες για την Ανατροπή». Έτσι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Λάζαρο Νάτση, χαρακτήρισε καλοδεχούμενες τις απόψεις του για συνεργασία και σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει από την πλευρά του αναγνώριση του σημαντικού έργου της Δημοτικής Αρχής!!

«Φιλοσοφία μας είναι οι ανοιχτές πόρτες», είπε ο Θωμάς Μπέγκας για να συμπληρώσει ότι οι όποιες συγκλίσεις με παρατάξεις θα γίνουν επί των προγραμματικών θέσεων.

Λάζαρος Νάτσης και Θωμάς Μπέγκας πάντως δείχνουν σαν έτοιμοι από καιρό για συνεργασία στο Δήμο εκτός κι αν αυτή σκοντάψει σε προβλήματα που σίγουρα θα ανακύψουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ