Μια μοναδική συναυλία- αφιέρωμα στους Beatles

GAKHSΜία μαγική μουσική βραδιά απόλαυσαν όλοι όσοι κατέκλυσαν το υπαίθριο θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, στη συναυλία αφιέρωμα στους Beatles. Μία συναυλία ιδιαίτερη, όπου η κλασική μουσική συνάντησε το ροκ σε αγαπημένα τραγούδια ενός θρυλικού συγκροτήματος.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Ιωαννιτών, ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus απέδειξαν επί σκηνής ότι η μουσική δεν έχει σύνορα αλλά αποτελεί ένα πεδίο όπου η φαντασία και η δημιουργικότητα μπορούν να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι η παραγωγή αυτή είναι η μοναδική και οφείλεται εξ ολοκλήρου σε τοπικές δυνάμεις του πολιτισμού.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στηρίζοντας στην πράξη ανθρώπους που δημιουργούν στον τόπο μας, αποδεικνύει ότι οι δυνατότητες για ποιοτικές, πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής εκδηλώσεις είναι μεγάλες.

Οι εκατοντάδες Γιαννιώτες που γέμισαν το υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ αντάμειψαν την προσπάθεια αυτή με το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθοριστική ήταν η συμβολή του Φοίβου Παπαδόπουλου που είχε τη Μουσική Διεύθυνση, της Κωνσταντίνας Μήλια που έκανε τη διδασκαλία της χορωδία και του Γιώργου Γάκη με τους Troublemakers που κι αυτή τη φορά πρωτοτύπησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ