Νίκος Ντουνούσης και οι Backbone στο Πνευματικό

NTOYNOYSHS

NTOYNOYSHSΕνα από τα καλύτερα blues rock σχήματα της Ελλάδας με βαθιά ιστορία και δεκάδες συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες του blues. Οι “Νίκος Ντουνούσης και οι Backbone”– με την δισκογραφία τους και τις αμέτρητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη – αποτελούν το πιο ηλεκτρικό «blues power» τρίο της χώρας μας και ένα από τα δυναμικότερα στο είδος τους στην Ευρώπη.

Ένα γκρουπ, το οποίο δεν άφησε κανένα ακροατήριο ασυγκίνητο. Στην πόλη μας εμφανίζονται την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 9.30 μ.μ., στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Στην ακουστική τους μορφή παρουσιάζουν μια μεγάλη γκάμα από παραδοσιακά και σύγχρονα blues, σε μια διαχρονική εκδρομή του είδους, με πρωτότυπα και μοναδικές διασκευές κλασσικών rock και blues επιτυχιών, μπαλαντών και ακουστικών “blues-slide” εκτελέσεων μέσα από την μοναδική τεχνική του Νίκου.

Οι NICK AND THE BACKBONE “ACOUSTIC” είναι οι:
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ : ΚΙΘΑΡΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΚΡΟΥΣΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ : ΜΠΑΣΣΟ – ΚΡΟΥΣΤΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ : ΚΡΟΥΣΤΑ

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6970 970105. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ