Αυξημένες περιπολίες στις σχολικές μονάδες των Ιωαννίνων

vandalismoi sxoleion

Σε αυξημένες και συνεχείς περιπολίες, ειδικά κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες, περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων, έχει προχωρήσει η τοπική αστυνομία τις μέρες αυτές.

Αφορμή είναι οι βανδαλισμοί που έχουν καταγραφεί, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα εκτεταμένοι και σε διαστήματα όπου τα σχολεία δεν βρίσκονται σε καταλήψεις.

Η Ένωση Γονέων προχώρησε σε καταγγελίες για την δράση ακραίων στοιχείων που αφήνουν και σύμβολα της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Φαίνεται δε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο τρόπος δράσης εντός των σχολείων είναι πανομοιότυπος.

Η Αστυνομία αυξάνει τα μέτρα τόσο εντός της πόλης όσο και στο λεκανοπέδιο με συνεχή παρουσία πέριξ των σχολείων σε μία προσπάθεια να μπει τέλος στο φαινόμενο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google