Αυξημένες οι κρατήσεις και για το τριήμερο της Αποκριάς

apokries-giannina2

Η καλή πορεία που παρουσιάζει η φετινή χειμερινή σεζόν στον τουρισμό θα επιβεβαιωθεί, όπως δείχνουν τα δεδομένα, και το τριήμερο της αποκριάς, με τις προκρατήσεις να κινούνται σε υψηλά επίπεδα και τους ταξιδιώτες να επιλέγουν ταξίδι στο βουνό και τις περιοχές με καρναβαλική… παράδοση και εκδηλώσεις.

Για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, λοιπόν, από τα μέσα του Ιανουαρίου οι προκρατήσεις σε ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς αγγίζουν ακόμη και το 89%.

Αυξημένες είναι μέχρι στιγμής οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ξενώνες τόσο στην πόλη όσο και σε άλλους προορισμούς του Νομού.

Η πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί έναν παραδοσιακό προορισμό για χειμερινές αποδράσεις. Παράλληλα, καταγράφει έντονη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Οι εγχώριοι εκδρομείς επιλέγουν τα Ιωάννινα τόσο για διήμερες-τριήμερες εξορμήσεις, όσο και για το διάστημα των εορτών.

Οι Απόκριες θα είναι ένα ακόμη τριήμερο με υψηλή επισκεψιμότητα στην πόλη αλλά και τους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς με το έθιμο της τζαμάλας να αποτελεί πόλο έλξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ