Αυγενάκης, σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ

Σίγουρος για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα αποτελέσει την αφετηρία για την πορεία αναγέννησης της Ελλάδας, όπως είπε, εμφανίστηκε ο Γραμματέας  του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου έκοψε την πίτα σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σπύρος Βασιλείου.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • AUGENAKHS NODE2

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε στην ομιλία του ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να γίνει κυβέρνηση, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και προτάσεις για όλα τα κρίσιμα ζητήματα της χώρας.

Σημείωσε δε ότι το 2018 εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους, καθώς η ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος σημαίνει ότι η χώρα θα πρέπει να δανείζεται με λογικά επιτόκια από τις αγορές. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται ένα τολμηρό πρόγραμμα, ένα τολμηρό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει την ημερομηνία διεξαγωγής τους, καθώς και το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν. Καυτηρίασε δε την τακτική της, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει την αυτοδιοίκηση σαν ένα μικροκομματικό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ