Άθλος Τζουμέρκων… Μια μοναδική εμπειρία

atlos tzpodil

atlos tzpodil

Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον Άθλο Τζουμέρκων ΜTB, που έγινε για 16η χρονιά στον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων και για πρώτη φορά διοργανώθηκε από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και θεατές και αθλητές απόλαυσαν την μαγευτική φύση των Τζουμέρκων, καθώς ο Athlos Tzoumerkon 2017 MTB Marathon race 75 χιλιομέτρων, με 2500μ συνολική υψομετρική, είναι κυριολεκτικά ο γύρος του ορεινού όγκου των Τζουμέρκων.

Σε κοινή εκκίνηση έγινε και μικρότερος αγώνας με την ονομασία Athlos Tzoumerkon 2017 MTB Fun Race 27 km, με 950 μ. συνολική υψομετρική.

Νικητής στον μεγάλο αγώνα ήταν ο Χρήστος Μυλωνάς με χρόνο 4:45:03, με δεύτερο τον Γιώργο Φλαριώτη με χρόνο 4:45:58 και τρίτο τον Χρήστο Μπαταλογιάννη. με χρόνο 4:53:03.

Οι απονομές για τους αγώνες έγιναν στην Πράμαντα, που ήταν το σημείο εκκίνησης και τερματισμού, από τον δήμαρχο Β. Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση, την διεξαγωγή ασφαλών αγώνων καθώς και στη φιλοξενία αθλητών και συνοδών και ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους αναβάτες για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ