Άθλια σενάρια αρρωστημένων εγκεφάλων

DHMOSIOGRAFOSΗ διασπορά ψευδών ειδήσεων μπορεί κατά το νομικό κεκτημένο να αποτελεί ποινικό αδίκημα, όμως ενίοτε είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί και φυσικά να καταδικαστεί. Ευφάνταστοι σεναριογράφοι πολύ συχνά διαδίδουν ανυπόστατες φήμες για πρόσωπα και καταστάσεις είτε από πρόθεση –συχνά κακόβουλη- είτε ακόμη και από ανοησία.

Θύμα μιας τέτοιας φήμης είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Πρέβεζας Δημήτρης Ντούσκας, ο οποίος κατά άλλους συνελήφθη για οικονομικά εγκλήματα στην Ηγουμενίτσα και κατά άλλους αυτοκτόνησε υπό το βάρος οικονομικών προβλημάτων.

Η φήμη κυκλοφορεί ανά την Ήπειρο το τελευταίο δίμηνο με τόση ένταση μάλιστα που ο κ. Ντούσκας αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δήλωση για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός…. Ή ό,τι εν τέλει δεν είναι ελέφαντας.

Στη δήλωσή του ο κ. Ντούσκας αναφέρει:

Με βαριά καρδιά και ύστερα από πιέσεις γνωστών και φίλων, αποφάσισα να κάνω αυτή την ανακοίνωση σχετικά με τις τρισάθλιες διαδόσεις και την κατασυκοφάντησή μου, για δήθεν σύλληψή μου από τις διωκτικές αρχές στην Ηγουμενίτσα, για οικονομικά εγκλήματα.

Από τις αρχές του Μάη το κύκλωμα των «ψευτοποστόλων» επιδόθηκε σε οργανωμένο σχέδιο-σενάριο διάδοσης της ακατανόητης είδησης, με στόχο, να τσαλακώσουν την προσωπικότητά μου και φυσικά να με εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά, πολιτικά και βιολογικά (χύθηκαν μπόλικα δάκρυα για την αυτοκτονία μου).

Δηλώνω σε όλους όσους βομβαρδίστηκαν αυτές τις μέρες από τη βρωμερή αυτή είδηση των μεταπρατών της χυδαιότητας και του μίσους και ειδικά σε όσους δεν με ξέρουν, ότι έζησα και ζω με μια προγραμματισμένη φτώχεια κι εκ καταγωγής και εκ πεποιθήσεως, δεν είχα και δεν έχω σχέσεις με θερμοκήπια απατεώνων ούτε με συστήματα αρπαχτικών και καταχραστών του όποιου χρήματος.

Στους κυρίους που δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν την ξαφνιαστική είδηση, αλλά προβληματίστηκαν με την εγκυρότητά της απ’ την παροιμία «χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει», λυπάμαι για την στάση τους και για να μην ακυρώσω την παροιμία τους, δηλώνω ότι μπέρδεψαν τον καπνό με τις αναθυμιάσεις από το βούρκο της ψυχής τους και της ψυχής των αδίστακτων παραγωγών και παπαγάλων της είδησης. Γιατί φωτιά δεν υπάρχει.

Τέλος ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την ξεκάθαρη και αποφασιστική αντίδρασή τους στον πόλεμο λάσπης εναντίον μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ