Αστυνομικοί Ηπείρου: Με εθελοντές οι διμοιρίες στον Έβρο

dimoiria

Επτά περίπου μήνες κρατούν οι αποσπάσεις των διμοιριών υποστήριξης στον Έβρο. Πρόκειται για αστυνομικούς από την Ήπειρο που βρίσκονται να υπηρετούν στα σύνορα λόγω των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει.

Οι τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ηπείρου απευθύνονται στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας εγγράφως, σημειώνοντας τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

«Όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα , παρότι οι συνάδελφοι μας που συγκροτούν τις Διμοιρίες Υποστήριξης, αναντίρρητα μετακινούνται για να προασπίσουν τα σύνορα της Χώρας μας, οφείλουμε όλοι μας, να αναλογιστούμε ότι πίσω από κάθε Αστυνομικό υπάρχει και μία οικογένεια και όλοι μας έχουμε χρέος να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να την διαφυλάξουμε» αναφέρουν.

Οι Ενώσεις επισημαίνουν ότι λόγω της πανδημίας και των ιδιαίτερων συνθηκών καθίσταται επισφαλής η ανά δεκαπενθήμερο μετακίνηση δυνάμεων.

Προτείνουν λοιπόν, εφόσον θεωρείται απαραίτητη η μετακίνηση διμοιριών, η στελέχωσή της να γίνεται εθελοντικά στα πρότυπα της συγκρότησης Διμοιριών με αποσπάσεις στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ