Αστυνομικοί απέκλεισαν το Αστυνομικό Μέγαρο!

MEGARO_AΕκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο πραγματοποίησαν αστυνομικοί και πυροσβέστες του Νομού Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που γίνονται πανελλαδικά με αφορμή τα νέα οικονομικά μέτρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες, που βρέθηκαν στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, κάνοντας έτσι συμβολικό αποκλεισμό, συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλων και είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους κατοίκους για την κατάσταση του κλάδου.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη στον οποίο απέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι οι Αστυνομικοί, οι Πυροσβέστες, οι Λιμενικοί, αλλά και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είναι εκείνοι που δίνουν καθημερινά μάχη για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και είναι καθήκον της Πολιτείας να τους στηρίζει οικονομικά, υλικά, ηθικά.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του επαγγέλματός σας. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ανήκετε στην κατηγορία των υψηλόμισθων, των προνομιούχων εργαζόμενων. Γνωρίζουμε ότι οι πιέσεις της τρόικας είναι ασφυκτικές. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλύτερα, ότι δεν μπορεί να δοθεί καμία μάχη κατά του εγκλήματος και να προστατευτούν η ανθρώπινη ζωή και οι περιουσίες, με εξαθλιωμένο ένστολο προσωπικό και υποβαθμισμένα, στη συνείδηση των πολιτών, Σώματα», υπογράμμισε ακόμη ο Περιφερειάρχης προσθέτοντας ότι πρέπει να εξευρεθεί τρόπος, ώστε να μην υποστούν νέες μειώσεις όσοι υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ