Αστικό εναντίον ΦΟΔΣΑ για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης

STATMOI METAF

Την ακύρωση του διαγωνισμού για την λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης που έχει προκηρυχθεί από τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου ζητά η «Μονοπρόσωπικη ΜΙΚΕ» θυγατρική του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Με εκτενές υπόμνημα που υπογράφει ο πρόεδρος Στέφανος Μουστακλής αναφέρεται σε σημεία του διαγωνισμού τα οποία κατά την ΜΙΚΕ αποτελούν υπερβολικούς όρους.

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει τη διάταξη σύμφωνα με την οποία οι ενδιαφερόμενοι ανάδοχοι του έργου θα πρέπει κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας να έχουν εκτελέσει υπηρεσίες παρόμοιων αντικειμένων και συγκεκριμένα, υπηρεσίες λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης – συντήρησης ΣΜΑ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους, ενώ σε άλλη αναφέρεται πως «ο γενικός κύκλος εργασιών τον οποίον πρέπει να έχουν προγραμματίσει ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στον διαγωνισμό κατά την προηγούμενη τριετία να είναι ίσος ή ανώτερος από το 200% του ετήσιου προϋπολογισμού της δημοπρατούμενης υπηρεσίας χωρίς τον ΦΠΑ»!

Το υπόμνημα, το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Στέφανος Μουστακλής, απευθύνεται στον ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, στους Δήμους μέλη του, στην Περιφέρεια, την παρέμβαση της οποίας ζητάει η διαμαρτυρόμενη εταιρία και στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση και η αντίδραση που θα υπάρξει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ