Ασημένιος στο παγκόσμιο του Ρότερνταμ ο Στέφανος Ντούσκος!

ntouskos pagkosmio

ntouskos pagkosmio

Το πρώτο της μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το Ρότερνταμ πανηγυρίζει η Ελλάδα, η κωπηλασία και μαζί τα Γιάννινα. Η μεγάλη χαρά και το βάθρο που δεν ήρθε στους Ολυμπιακούς του Ρίο για τον 19χρονο Στέφανο Ντούσκο, ήρθε τώρα, αυτή τη φορά με την δίκωπο.

Η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου ανδρών κάτω των 23 ετών με τους Στέφανο Ντούσκο και Γιάννη Πέτρου τερμάτισε στην 2η θέση του τελικού και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές που πριν λίγες μέρες είχαν στεφθεί 6οι Ολυμπιονίκες στο Ρίο με το τετραπλό σκιφ ελ βαρών τερμάτισαν σε χρόνο 6:29.25 πίσω από την Ελβετία που πήρε το χρυσό με 6:26.47 και μπροστά από την Τουρκία που κατέκτησε το χάλκινο με 6:30.92.

Στον μικρό τελικό του σκιφ Γυναικών κάτω των 23 η 4η Ολυμπιονίκης του Ρίο (στο διπλό ) Σοφία Ασουμανάκη ήταν 1η και κατέλαβε την 7η θέση στη γενική ενώ το διπλό σκιφ ελ βαρών γυναικών κάτω των 23 με τις Εμμανουηλίδου-Κουκλοτίδου ήταν 2ες στον μικρό τελικό και 8ες στη γενική, όπως και η δίκωπος άνευ με τους Κωνσταντά-Καραμήτρο.

Τέλος στον Γ΄ τελικό του τετραπλού σκιφ ελ βαρών οι Αθανασιάδης-Μπέρης-Τσαλικίδης-Μαρόκος ήταν 1οι και 13οι στη γενική.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ