Ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ήπειρο: δείτε πώς θα μειώσετε το κόστος σας!

astaleies epirus

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη όχι μόνο γιατί είναι υποχρεωτική από το Νόμο, αλλά γιατί είναι αναντικατάστατη σε περιπτώσεις ατυχημάτων, κλοπών, έντονων καιρικών φαινομένων και ειδικά σωματικών βλαβών.  

Και ενώ παλαιότερα η διαδικασία εύρεσης της καλύτερης ασφάλειας ήταν χρονοβόρα και κουραστική, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το insurancemarket.gr τα τελευταία 10 χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στην ασφάλιση αφού έχει κάνει όλη τη διαδικασία 100% online.  Αυτό σημαίνει ότι γλιτώνετε χρόνο και χρήμα χάρη στις παρακάτω υπηρεσίες: 

Σύγκριση Προσφορών

Το insurancemarket.gr συνεργάζεται με 27 ασφαλιστικές εταιρείες, οπότε μια επίσκεψη στην πλατφόρμα αρκεί, για να δείτε μέσα σε 1’ τις πιο συμφέρουσες προσφορές με βάση τις ανάγκες σας.   

Ψάχνετε online ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού ή ασφάλεια αγροτικού; Στο insurancemarket.gr μπορείτε να φτιάξετε την ασφάλεια που θέλετε με βάση τις δικές σας ανάγκες, φτιάχνοντας εξατομικευμένα πακέτα και προσθέτοντας καλύψεις, όπως η οδική βοήθεια, το προσωπικό ατύχημα, η νομική προστασία και η θραύση κρυστάλλων

Η σύγκριση είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr οι τιμές που θα βρείτε για την Ήπειρο είναι: 

Best Price Alert 

Η υπηρεσία της σύγκρισης δε σταματάει μόνο κατά την αναζήτηση νέας ασφάλειας. Όταν έχει φτάσει η στιγμή της ανανέωσης, ενημερώνεστε από τη ίδια την εταιρεία αν έχει βρεθεί πιο οικονομική προσφορά για το όχημά σας. 

Έτσι κερδίζετε ακόμη περισσότερο χρόνο, αφού δεν χρειάζεται καν να συγκρίνετε από την αρχή, το κάνει η ίδια η υπηρεσία για εσάς!  

Αυτή η μοναδική υπηρεσία υπάρχει μόνο στο insurancemarket και δε θα τη βρείτε πουθενά αλλού!

Άνεση και 24ωρη εξυπηρέτηση  

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη online σε laptop, tablet και κινητά δίνοντάς σας την ευχέρεια να μπείτε και να συγκρίνετε όποια ώρα και μέρα σας βολεύει, γλιτώνοντας τα ραντεβού με τους ασφαλιστές και τις περιττές μετακινήσεις.   

Επιπλέον, δε μένετε ποτέ ξεκρέμαστοι αφού το insurancemarket.gr παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας ακόμη και τις Κυριακές και τις αργίες.

Πληρωμή με άτοκες δόσεις 

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πιο συμφέρον πακέτο είναι η ετήσια ασφάλεια αφού αφενός γίνεται μια φορά και φεύγει αυτό το βάρος και αφετέρου γιατί συμφέρει περισσότερο οικονομικά σε σχέση με την εξάμηνη ή η μηνιαία ασφάλεια

Ακόμη όμως κι αν το έξοδο αυτό σας φαίνεται μεγάλο για να το πληρώσετε μια κι έξω, μπορείτε να βάλετε έως και 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.  

Επιπλέον εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες 

Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επιλέξει να κάνουν ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, ένστολους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ) και δημόσιους υπάλληλους. 

Ενδεικτικά οι εκπτώσεις για τους ένστολους που θα βρείτε στην πλατφόρμα είναι:

  • -25% για αστυνομικούς
  • -16% για ένστολους
  • -10% για ανέργους

Εάν λοιπόν θέλετε να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα της online ασφάλισης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:  

  • Να μπείτε στο insurancemarket.gr 
  • Να βάλετε την πινακίδα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη 
  • Να συγκρίνετε τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών 
  • Να επιλέξετε την προσφορά που σε συμφέρει 
  • Να εξοφλήσετε και να λάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σας 

 Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα!

*Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου & μηχανής αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2018 6hp & Honda Astrea 50cc, τκ 45333 & οδηγό 40 ετών στις 29/6/2022. Οι τιμές ασφάλισης αγροτικού & φορτηγού αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan του 2020 14hp, τκ 45333 & οδηγό 40 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ