Ας κρατήσουν οι πανηγυρισμοί!

stilios mitsotakis

Γνωστός για τον  παρορμητισμό του ο βουλευτής Άρτας και υφυπουργός Γιώργος Στύλιος δεν κρατήθηκε άλλη μια φορά κι έσπευσε να πανηγυρίσει την προκήρυξη 13 θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο του νομού.

Ας μετριάσει τον ενθουσιασμό του και τον επιδεικνύει αργότερα, αν και όταν όλοι αυτοί οι γιατροί βρεθούν και πάνε να εργαστούν στο Νοσοκομείο Άρτας!

Μακάρι να βρεθούν αλλά έχουν προκηρυχθεί και στο παρελθόν κάποιες απ΄ αυτές τις θέσεις και δεν βρίσκονται ενδιαφερόμενοι πολύ απλά γιατί σε συγκεκριμένα τμήματα (π.χ Παθολογική, Ακτινολογικό) είναι πολλοί οι ασθενείς, ελάχιστοι οι υπηρετούντες γιατροί άρα και ο φόρτος δουλειάς εξαντλητικός.

Την ίδια ώρα είναι πολύ καλύτερες οι προοπτικές ανέλιξης, εργασίας, έρευνας, για έναν νέο γιατρό, σε μεγάλα νοσοκομεία σαν των Ιωαννίνων κι όχι σε μικρότερα σαν της Άρτας, της Πρέβεζας, των Φιλιατών. (και όχι, δεν φταίνε οι Γιαννιώτες γι αυτό).

Να θυμηθούμε κιόλας, πως και της προηγούμενης κυβέρνησης διατυμπάνιζαν προσλήψεις γιατρών αποκλειστικά για το ΤΕΠ όμως γιατροί για το ΤΕΠ δεν ήρθαν ποτέ και τα επείγοντα εξακολουθούν να λειτουργούν ως είχαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ