Αρνούνται οι έμποροι τις συναντήσεις με υποψηφίους

AGORA

AGORAΑρνούνται οποιαδήποτε συνάντηση με υποψηφίους βουλευτές οι έμποροι της Άρτας. Κι όχι απλά τις αρνούνται, αλλά το ανακοινώνουν κιόλας, ύστερα από απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

Η Διοίκηση λοιπόν συζήτησε αναλυτικά την στάση που θα κρατήσει και αποφάσισε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, να μην πραγματοποιήσει καμία συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Κι αυτό επειδή κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου πριν την προκήρυξη των εκλογών, υπογραμμίζεται.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα συναντηθεί μόνο με αρχηγούς κομμάτων ή επίσημους εκπροσώπους και μετά τη Δευτέρα 7 Μαίου θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για συζήτηση επί των προβλημάτων του κλάδου.

Η μοναδική αντίδραση στην ανακοίνωση αυτή έρχεται από την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

«Σε ό,τι αφορά το άτομό μου, θεωρώ ότι δεν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που αναφέρονται στην ανακοίνωση, διότι επί δεκαετίες -και με τα προηγούμενα Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και με το νυν- είχα πάντα, είτε ως ενεργός πολίτης, είτε ως δημοτική σύμβουλος, είτε ως επικεφαλής δημοτικής ομάδας, αγαστή συνεργασία με όλα τα προεδρεία, μέσα από συναντήσεις και επεξεργασίες για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των εμπόρων, η οποία μετουσιώθηκε δεκάδες φορές σε υποβολή επίκαιρων ερωτήσεων και προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας. Αυτή η στάση μου δεν υπήρξε περιστασιακή, εξαιτίας οποιασδήποτε προεκλογικής περιόδου, αλλά σταθερή και αδιάλειπτη για πάνω από 14 χρόνια, όπως μπορούν να συνομολογήσουν οι έμποροι της Άρτας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ