Άριστος αξιωματικός, εξαίρετος συγγραφέας!

DIOKSI PAIDIKH

DIOKSI PAIDIKH

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, μπήκε στην καθημερινότητα μαζί με την ανάπτυξη του διαδικτύου.. Πολλές φορές αποδεικνύεται πιο σκοτεινό και πιο περίπλοκο… Το αντικείμενο αυτό πραγματεύεται το βιβλίο που έγραψαν δύο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Γιώργος Γερμανός και ο Τάσος Παπαθανασίου… Ο δεύτερος μάλιστα είναι Γιαννιώτης. Υπηρέτησε τα πρώτα του χρόνια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και σήμερα αποτελεί ένα από τα ικανότερα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Άριστος γνώστης των νέων τεχνολογιών, αλλά και των σκοτεινών διαδρομών στο διαδίκτυο, ασχολήθηκε με πολλές υποθέσεις, αλλά και σε δεκάδες επιχειρήσεις ενημέρωσης της κοινής γνώμης και ειδικά των παιδιών.

Το βιβλίο έχει δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι το περιεχόμενο αφορά σε ένα αντικείμενο που εισβάλλει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας και το δεύτερο, τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση των ορφανών παιδιών των αστυνομικών, πυροσβεστικών και πολιτικών υπαλλήλων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι γονείς των οποίων έπαθαν ή έπεσαν από βίαιο περιστατικό, είτε από τρομοκρατία, είτε από το οργανωμένο έγκλημα.

Μία προσπάθεια αξιέπαινη!

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ