Αριστεία στη διαχείριση υδάτινων πόρων

kalamasΤο τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστεία – Ποιότητας 2011, οργανώνει εσπερίδα στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο DU LAC (Α. Μιαούλη & Ίκκου, Ιωάννινα) με θέμα:

«ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ» «Νερό το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής»

Η Εθνική Εβδομάδα Επιχειρηματικής Αριστείας – Ποιότητας είναι ένας ετήσιος θεσμός που καθιερώθηκε από τον European Organization for Quality (EOQ), προκειμένου να αναδειχθεί ο κεντρικός ρόλος της ποιότητας στην ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Πραγματοποιείται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης κάθε Νοέμβριο και συγκεκριμένα κατά την εβδομάδα που περιέχει την δεύτερη Πέμπτη του μήνα. Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ως Εθνικός Εκπρόσωπος του EOQ, έχει αναλάβει τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστείας – Ποιότητας. Όπως ήδη γνωρίζετε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με αποστολή τη διάδοση των αρχών και της πρακτικής του μάνατζμεντ στην Ελλάδα.

Από το 1962 και για περισσότερα από 48 χρόνια η ΕΕΔΕ ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συμβάλει ευεργετικά στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας μέσω της προσφοράς γνώσης σε πλήθος στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

17.30 – 18.00 Προσέλευση

18.00 – 18.30 Υποδοχή κ. Μίλτος Κοζάνης Πρόεδρος της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστεία – Ποιότητας

Χαιρετισμοί

κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης – Περιφερειάρχης Ηπείρου

κ. Δημήτριος Μπαράτσας – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

κ. Δημήτριος Φίλης – Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου

18.30 – 19.00 Κεντρική Ομιλία

«Μεθοδολογίες και Συστήματα Ελέγχου Ποιότητας, Προστασίας και Διαχείρισης Υδατικών Πόρων»

κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης – Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

19.00 – 19.20 «Επιχειρηματική Αριστεία μια Νέα Προσέγγιση για την Ανταγωνιστικότητα» κ. Χρήστος Μακέδος – Master Trainer σε θέματα Επικοινωνίας – Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Αιεν Αριστεύειν

19.20 – 19.35 «Διαπιστευμένα Εργαστήρια» κ. Χαράλαμπος Γαλατσάνος – Μέλος του Δ.Σ. της Hellascert

19.35 – 20.00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

20.00 Cocktail

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν με την ΕΕΔΕ : Περιφέρεια Ηπείρου, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΕΕΔΕ, Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, Σωκράτους 111, Λάρισα, τηλ: 2410 553070, fax: 2410 579649, e-mail: Larissa@eede.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ